Chytré hodinky s měřením hladiny cukru v krvi

V dnešní době se stále více soustředíme na svoje zdraví a fyzickou kondici. A co je lepšího než mít na svém zápěstí dokonalého spojence, který vás bude podporovat na vaši zdravotní cestě? Představujeme vám chytré hodinky Smoot E420 a Smoot E500 - chytré hodinky, které mají vše, co si můžete přát a navíc přichází s revoluční funkcí měřením hladiny cukru v krvi.

damske-chytre-hodinky

Vodotěsné s certifikací IP68

Nemusíte se bát ani deště, ani potu. Tyto chytré hodinky jsou vybaveny certifikací IP68, což znamená, že jsou odolné vůči vodě a prachu. To vám umožní nosit je v jakémkoli počasí a při různých sportovních aktivitách, aniž byste se museli obávat o jejich ochranu.

Nepřetržité monitorování zdravotních parametrů

Tyto hodinky jdou mnohem dále než klasické fitness náramky. Jsou vybaveny nepřetržitým monitorováním tepové frekvence, krevního tlaku, EKG a hladiny kyslíku v krvi. To znamená, že budete mít neustále pod kontrolou svoje zdraví a budete schopni okamžitě reagovat na jakékoli neobvyklosti.

chytre-hodinky-na-mereni-tepu

Měření hladiny cukru v krvi

Jednou z nejvýznamnějších funkcí těchto chytrých hodinek je měření hladiny cukru v krvi. Díky speciálnímu senzoru na zadní straně chytrých hodinek budete schopni jednoduše a bezbolestně získat přesné informace o své hladině glukózy v reálném čase. Tato funkce může být zvláště užitečná pro diabetiky, kteří potřebují pravidelně kontrolovat svou hladinu cukru.

chytre-hodinky-s-merenim-glukozy

Další skvělé funkce

  • Teploměr
  • Výkonná baterie: Tyto hodinky mají baterii, která vydrží až 5 dní.
  • Notifikace: Dostávejte notifikace o příchozích hovorech, SMS a zprávách z oblíbených aplikací jako WhatsApp, Messenger, Gmail a další.
  • Sportovní režimy: S 10 různými sportovními režimy budete moci sledovat své aktivity a pokroky při různých cvičeních.
  • Krokoměr, ukazatel uběhnutých km a spálených kalorií: Tyto hodinky vám poskytnou podrobné informace o vaši fyzické aktivitě.
  • Monitor spánkové aktivity: Sledujte kvalitu svého spánku a zlepšujte své noční návyky.
  • Předpověď počasí: Vždy budete připraveni na aktuální počasí díky této užitečné funkci.
  • Rozsvícení chytrých hodinek pomocí gesta: Stačí pohyb rukou a hodinky se automaticky rozsvítí, což zvyšuje komfort při používání.
  • Kompatibilita s Android i iPhone: Tyto chytré hodinky jsou plně kompatibilní se všemi Android a iPhone zařízeními.

damske-chytre-hodinky

Hrudní pás navíc zdarma

K těmto chytrým hodinkám získáte také hrudní pás zdarma, který vám umožní ještě přesnější monitorování vaší fyzické aktivity a srdeční frekvence při tréninku.

Tyto chytré hodinky přinášejí revoluční zdravotní technologie přímo na vaše zápěstí a umožňují vám být v kontaktu se svým zdravím a kondicí bez jakýchkoli kompromisů. S jejich širokým spektrem funkcí a mimořádnou výdrží baterie jsou perfektním doplňkem pro každého, kdo dbá o své zdraví a aktivní životní styl. Zažijte budoucnost s těmito nadčasovými chytrými hodinkami.

chytre-hodinky-s-hrudnim-pasem

Chytré hodinky s měřením hladiny cukru v krvi zakoupíte zde >

×